Fredag :)

Äntligen fredag och Äntligen jullov! :)
Idag hade vi avslutning i skolan, det varade inte så länge, max en timme :) sen åkte jag, Mamma, Pappa och Matilda till Varberg och shoppade lite julklappar och annat skoj :) och nu har jag precis kommit hem.
lite senare kommer Emma och ska käka mat med mig och Matilda :) Mamma och pappa ska iväg ikväll så enligt Matilda ska hon och Emma göra maten, men vi får se hur det blir med det... ;) med tanke på att Matilda misslyckas med att koka pasta... ;) jaja, sen ska jag kolla vad jag ska ha för kläder ikväll,, jag ska till Stina och sen ska vi iväg till vår "klassfest" om de blir något. ;) Annars hittar vi säkert på något annat kul!

massa julkramar, Amanda :)



5 dagar kvar till julafton! :)

Snart jul!

nu är det snart jul! julavslutning imorgon, ska bli riktigt skönt! :)

nu sitter jag framför TV och är väldigt trött. dagen har inte varit jobbig men den har vart KALL! Vi var ute och gick tomtepromenad med hela c-laget och jag kan säga att redan innan vi börjat var jag iskall och frös som jag vet inte vad xD och efter det skulle man GÅ hem i KYLAN och de gjorde inte saken bättre xD när jag väl kommit fram till nathalie kände jag inte mitt ansikte eller mina lår. mina fingrar bultade och gjorde jätte ont. Jag frös tilloch med när jag låg i hennes säng med TRE filtar över mig! det var alltså VÄLDIGT kallt ute idag, och de gillar jag inte. jag vill ha värme! :)

vill  bara påminna alla att om en vecka är det julafton, alla som glömt det vet de nu ;)

ha de bra!! , Amanda


Laaaaat, de är vad du är!!!

Nu vet alla vad Matilda har för sig nuförtiden ;D

Bio

Idag har det varit väldigt lungt i skolan, inte mycket alls att göra. de tycker jag är bra! ;)
Ikväll blir det bio med syster Vickan, syster Matilda och spännis! :) roligt!

Jag har klippte mig och färgade håret i onsdags, det blev mörkt och kort! ;) (bilden)

Snart är det jul de tycker jag är kul! :D

Ha de bra :) , Amanda





Onsdag, 14.50

Nu har jag kommit hem från skolan! jag höll ju nästan på att frysa ihjäl nör jag cyklade hem, det är svinkallt ute!

Igår blev det inget inlägg för jag och Evelina var och testade på en dag på hotell/resturang, och när jag kom hem var jag jätte trött och somnade direkt i soffan ;)
Det var jättekul igår, tyckte jag :) när vi kom dit fick vi först ta på oss några besöksrockar eftersom dom inte hade några riktiga kläder kvar och man var tvungen att ha något att skydda kläderna med. Så vi tog på oss besöksrockarna och mössor som vi också fick och jag kan ju säga att man inte såg riktigt klok ut! det såg ut som om man hade tagit på sig en jättestor plastpåse och med mössan på såg man ut som en påve typ xD haha. Men man glömde bort det snabbt som tur va ;) Efter det fick vi gå in i köket och titta på när alla andra lagade julmaten som skulle serveras. men det gjorde vi inte så länge för de frågade oss fall vi kunde göra ris ala malta med saftsås och då sa vi såklart att ja de kan vi. Jag har aldrig gjort ris ala malta i hela mitt liv och hade ingen aning om hur man gjorde det men vi försökte och det gick jätte bra! supergod blev den enligt Jocke ;) efter det gjorde vi saftsåsen. sedan fick vi göra fruksallad, ostbricka och så fick vi lägga upp julgodis på tallrikar. :) Dagen var väldigt rolig, och jag kan rekomendera att gå dit och käka lunch för det är jättegod mat där och igår kostade det bara 45 kr och då fick man först kalla maten och sedan varma maten. det ingick också buffe och i den buffen fanns det frucksallad, ris ala malta, ostbricka och massa julgodis :)

Idag planerade vi klart vår film som vi skulle göra. det ska handla om "möte med förhinder". vi fick sen hela dagen på oss att filma, men vi filmade klart väldigt snabbt så vi hann till och med redigera klart den! undra vad vi ska göra imorgon då eftersom det var det vi skulle göra imorgon ;)

Nu ska jag gå ner och äta något för jag är väldigt hungrig;) sedan bär det av till bowlingen :) ungdomarna ska ha någon jultävling så jag får väll kanske hjälpa till med något där :)

Idag blir det en bild på mig och kusinen Anton :)


KRAM, Amanda

RSS 2.0