Måndag

Nu har det verkligen vart länge sen man bloggade, men man orkar efter ett tag inte uppdatera, men jag får väll försöka att ändra mig :)

Idag har jag vart i skolan, vi ska ha elvens val denna vecka så jag ska ha film hela veckan. tror att det kan bli väldigt kul :) jag har också spelat bowling nu för en stund sen och vi vann:D men det gick ju då VÄLDIGT dåligt för mig men jag kan erkänna att jag inte mår speciellt bra. det kan bero på det men också kan jag behöva träna mer ;) efter bowlingen, lyckades jag på något vis slå i lillfingret i handfatet och nu gör de jätteont och den är tjock som en köttbulle xD men det går väll över får jag hoppas:)

Imorgon ska jag till gymnasieskolan för jag ska testa på hotell/resturang, hoppas de blit kul :)

I helgen som var hade vi öppethus här hemma för min syster johanna fyllde 30 år :) mycket roligt och det var väldigt mycket folk som kom, 96 stycken :)

I söndags var jag hos min syster Vickan och bakade medan hon, s-o och Matilda fixade lite tackkort, sedan kom Johanna, Daniel, Mamma och Pappa och vi fikade tillsammans :D

Avslutar med en bild på Johanna! <3


Många kramar, Amanda

Tyska

Nu ska jag ha tyska och vi ska fortsätta jobba med grupparbetet som vi har hållt på med nu ett tag. Det är faktiskt helt okej:P jag jobbar med Jim, han gör väll inte så mycket, menmen... haha, nej då, han jobbar väldigt bra:) Idag ska jag iväg till Halmstad med fotbollen. Damlaget ska ha avslutning, så vi ska göra fångarna på fortet där:) det ska bli mycket kul :) Mitt lag kommer att vinna såklart ;)

Imorgon fyller Nathalie år och jag och Ina ska hitta på något med henne på fredag :D

Kramkram, Amanda

Bowling

Nu sitter jahg i bowlinghallen och pluggar på SO:n. det är inte kul. Matilda tränar ungdommarna men det är snart färdigt så då är det våran tur! :) 
ha det bra!

Amanda

Tisdag

Hej!!! känns som jag måste säga hej med tanke på att jag inte har uppdaterat nu på typ as länge! riktigt dåligt!!!

Idag har jag vart i skolan, andra dagen efter lovet... vi hade ett matteprov som gick jättedåligt! men igår fick jag tillbaka mitt tyska prov och det gick jättebra!! alla rätt, MVG :D lite glad får jag ju ändå vara ;)
Efter skolan igår var jag med Elin och Nathalie:) mycket roligt med er tjejor!
Nu sitter jag och pluggar till mitt SO prov som jag ska ha på torsdag. det tråkigaste jag vet är historia, och det är såklart det vi ska ha prov på. :( jag fattar ingenting och per vår lärare är inte till mycket hjälp.... En rolig sak som jag kom på nu är att vi har haft per i SO  hela 8:an och nu 9, och det ända vi har haft är HISTORIA, jag skojar inte!!! kan de bli värre??? visserligen borde jag ju kunna allt om historia nu eftersom vi haft de hela tiden, men jag har inte lärt mig någonting med Per, han är ursel! men nu ska jag inte vara allt för taskig ;)
Igår på tyskan blev vi indelade i 2 och 2 grupper. Awara, våran tyska lärare skulle dela in oss i grupperna och sa till oss att hon ska sätta ihop oss med dom som vi aldrig har pratat med. det slutade med att jag hamnade med Jim, och man kan ju säga att hon misslyckades totalt, för jag och jim satt jämte varandra hela 8 och därför jobbade vi med varandra hela 8. ;)

hopp, snart ska man äta, sedan bär det av till bowlingen:)

Massa kärlek, Amanda

RSS 2.0