Bowlingträning

Nu bär det av till bowlinghallen. Fast innan måste vi åka och hämta upp Matilda, fråga mig inte var hon är;) Först ska vi träna ungdomarna och sedan blir det egen träning, vilket behövs mycket utav! ;)

ha det bra så länge,

Kramar Amanda!

Svenska

Nu sitter jag och Anaëlle i skolan, vi har nyss gjort klart vårt repotage om Bosse, vår mattelärare, eller han var det iaf!
Det blir träning efter detta och sen bowling ikväll, jag har varit riktigt duktig och skrivit ut massa häften till ungdomarna som dom kan läsa och få hjälp av till träningen. Jag ska vara ensam idag så hoppas att min kära syster kan hjälpa mig lite utan att jag ska behöva tvinga henne till det... ;)

Dags att börja jobba, hörs efter träningarna!

Kram Matilda

Friluftsdag

Igår hade vi friluftsdag, det var helt ok även fast jag höll på att frysa sönder... våran klass är nämligen BÄST! jag tror vi vann allt:D själv gjorde jag väll ingen bra insatts men andra i klassen gjorde och det räkte;)

Jag har varit väldigt dålig på att skriva nu, igår skrev jag inget alls men jag ska bättra mig!

Jag var med Nathalie igår efter friluftsdagen och det vart kul. Efter det tränade jag lite Bowling som gick helt OK!

Nu sitter jag i skolan,, Blääää,, och ska ha Engelska!

Kramar Amanda

Lugg

Det blev lugg XD Men ni får inte se någon bild än för måste färga det först haha... nu ska jag lägga upp ett träningsprogram för ungdommarna i bowlingen!

Hörs snart / Matilda

Klippa mig!

Nu ska jag strax cykla iväg och klippa mig. Det blir väl som vanligt att jag tar ett beslut på ny frisyr när jag väl sitter där i stolen. På torsdag ska jag färga håret också, det behövs verkligen! Nu ska jag leta igenom lite bilder och se om jag blir inspirerad, lägger väl upp en bild på hur det blev sen när jag kommer hem från skolan.

Ha det bra
kram Matilda

Äntligen hemma

Nu kom jag äntligen hem efter en lång skoldag. Imorgon ska jag klippa mig men jag har inte bestämt mig än, ska jag klippa av det eller spara längden? Vad tycker ni?



En bild på när jag hade kort hår, ska jag klippa av?

Sömnproblem

Skola igen, ska börja programeringen nu. Lämnade in historian innan med. Det verkar som om ingen har kunnat sova inatt, är det någon speciell dag eller vadå? :o

Ha det bra sålänge...

Kram Matilda

Bloglovin

bloglovin.com kan man följa sina favoritbloggar. Det är gratis och enkelt, man blir medlem och sedan kan man välja vilka bloggar som ska bevakas. Varje gång man loggar in kan man se vilka som har uppdaterat och kolla på inläggen. Man kan även söka efter vänners bloggar och hitta massa spännande inlägg från alla möjliga personer!

klicka in och testa


Nice Girls


Alla som känner mig vet att jag är grym på att sjunga... eller inte! Alla i vår familj är i princip tondöva, möjligtvis att det finns någon som kan framföra en låt och få personen som lyssnar att fatta vilken det är, men de personerna är en minoritet!
I vilket fall som helst satt jag och tittade på gamla bilder och hittade några som ska föreställa skivomslag till ett av falkenbergs bästa band 2002, Nice Girls! Det var jag, Sofie, Anna och Linnea som skrev låtar som hette Femte världen, Hawaii och Det ringer i min mobil. Vi hade konsert på skolan och fick skriva massor med autografer och allt är fångat på en fin film gjort av mina kära storasystrar. Man kan ju konstatera när man lyssnar på oss att ingen kan sjunga mer än sofie och jag var lika tondöv då som nu, men modiga var vi, och seriösa! Haha
Här kommer två bilder som visar just det!


Här var vi 10 år och det är utanför våran dörr, Sofie sitter längst fram,
Linnea och jag är ovanför och längst upp Anna!


Här har vi en bild fårn gatan utanför huset! Linnea blir spetsad av Sofies
armbåge och jag och Anna står jämte! Visst är vi söta? ;)

Kramar Matilda, Femte världen wohoooo...

0-0...

I matchen Vinberg-Stafsinge blev det tyvärr 0-0, men ett poäng iaf! Ingen höjdarmatch menmen... Nu ska jag titta på förra veckans avsnitt av Ensam mamma söker ;)

Kram Matilda

När jag går i mina gyllene skor!



Här är en bild på de snygga skorna jag fick av Vickan och S-O!


Vinberg mot Stafsinge

Igår följde jag med pappa till farmor och farfar för att måla lite, det blev en oljetavla i lila och blå nyanser. På kvällen kom Vickan och S-O hem för att äta och berätta lite om resan. Vi fick lite presenter också, varsin I love NY tröja, sen fick jag ett par converseliknande skor fyllda med guldiga paljetter, as coola, ska lägga upp bilder senare. Amanda fick ett par mjukisbyxor som var lite snyggare än de andra stora varianterna hon går i varje dag ;)
Efter middagen igår cylka jag till Julie och vi mötte upp Felicia påväg till Herting.
Idag har jag sovit länge och gjort klart historiaarbetet som Amanda just nu sitter och läser, vi ska snart åka och kolla på Vinberg som möter Stafsinge, dom måste verkligen vinna så nu ska det hejas! Tvååker vann igår och får kvala upp till tvåan så där håller vi också tummarna.

Håll utkik efter bilder,

Kram Matilda

Sista matchen för säsongen!

För ungefär en ovh en halv timme sen kom jag hem från min fotbollsmatch. Det gick jättebra idag med, vi vann över vessige/ginsten med 4-3. Jag gjorde idag tre mål!:D Jag tycker att det är väldigt tråkigt väder ute och snart ska jag bege mig ut i det... fast jag ska till Ina så det gör inget att det regnar lite för det är alltid kul när man kommer till henne:) Nu har min älskade syster Victoria och hennes man Sven-ola kommit hem från deras Bröllopsresa i New York. Det ska bli kul att träffa dom igen!:) Ikväll ska jag vara med Ina och Nathalie, och jag tror att vi ska träffa Marcus och hans kompisar lite också, Mycket kul! Ni får ha det så bra så hörs vi senare!

Kramar, Amanda

Äntligen helg!

Jag kan knappt röra mig idag. Vi hade boxersize(?!?) på idrotten idag och jag skojar inte, det var helt sjukt. Men man känner sig riktigt duktig efteråt ;) efter boxningen (som för den delen även innehäll ett antal situps, några löpvarv i salen och många höga knän) blev det hinderbana, så nu är man riktgt riktigt utkörd.
Den efterlängtade helgen är här, hoppas på något kul ikväll. Imorgon blir det nog bowlinghallen, ska hjälpa ungdomarna, det är tävling.
Nu tänkte jag leta lite inspiration och sätta mig ner och måla en stund, men vi hörs senare

Kram Matilda

Vickan och Sven-Ola

Nu sitter jag i skolan och har tråkigt.. Bara så att alla vet så Saknar jag Vickan och Sven-Ola väldigt mycket! dom kommer hem imorgon och jag längtar väldigt mycket tills dess!!!

vi hörs,,

Ännu en skoldag slut

Nu har jag precis kommit hem från skolan, jag hade hemkunskap nu sista lektionen så vi slutade en halvtimma tidigare:D det gillar vi:) nu sitter jag här och gör inte ett skit, försöker få tag i elin, men hon svarar inte. Skolan idag var fatiskt ganska rolig, jag vet inte varför. Kanske pappa hade rätt om att jag ska gå in med en positivare inställning så att skolan blir roligare, vem vet;) igår kväll spelade jag fotbollsmatch mot Tölö, det gick jättebra! vi vann med 4-0 och jag gjorde ett mål och en assist, mycket duktigt tycker jag;) eftersom jag inte skrev igår om vad jag gjorde så får ni veta det nu, jag var i skolan och efter det så var jag med Ina och Nathalie, mycket skoj! vi gjorde inte så jätte mycket men vi har alltid kul tillsammans. En fråga bara, varför ska personer som har ett skit jobb vara så rent ut sagt, jävla otrevliga? kan dom inte vara som alla andra trevligt människor? skummt...  menmen, nu ska jag bara ta det lungt för det behöver jag eftersom jag alltid är så trött!

Ha det bra! vi höres..

Världen är lite underlig ibland

Jag kickande nyss in på en hemsida. Det är en ung tjej, jag tror hon är 13 år, style rookie. Denna yjejen verkar helt lost. Hon har över 4 miljoner läsare och folk tycker ärligt talat att hon klär sig coolt. Hon hade även lagt upp en video, alla måste kolla på denna, är det bara jag som börjar undra om hon är seriös?

i Vilket fall som helst, jag kon nyss hem från skolan, tränade lite styrketräning idag så jag känner mig ganska duktig. Ska snart iväg igen till bowlingen men har lite tid över. Egentligen borde jag verkligen plugga matte nu, men smart som jag är glömmer jag böckerna i skolan, grattis Matilda! Får underhålla mig vid datorn istället ;)

Hörs sen 

Svenskaredovisning

Ibland änskar jag att vi på gymnasiet också fick varsin dator, Amanda har ju fått en. Skolans datorer är alltid söndriga eller upptagna. Blev nyss klar med svenskan, strax dax för redovisning, men det går nog bra. Anaëlle är hemma från skolan idag så jag får träna själv sen. Blir bowling tå gånger och innan det styrketräning, nu jävlar ska jag bli stark ;)

Svenska nu...

Bild

Nu ska vi ha bild, det är helt okej tycker jag. kanske inte mi  starkaste sida, menmen.. ;) Idag har vi vikarie för vår Engelska och Idrotts lärare är sjuk, hon har tydligen legat inne på sjukhus. Hoppas att det inte är någon fara! Men nu ska jag fortsätta på min serie. Jag får hoppas att jag blir färdig idag, för det är väll på tiden att jag blur det:P

Ha det Gött!

Bowling träning

Nu har vi tränat bowling! Det gick väll bra, men båda var jätte trötta så det blev inte länge. Stora syster Johanna kom en sväng:) Alltid lika Kul:) Nu kollar vi på idol! Eller Matilda gör och jag ska göra det så fort jag skrivit färdigt. Det är ett mycket bra program tycker jag!

Ha det så bra, så hörs vi imon!

Husvisning

Jag tog ett litet break från historian och följde med på husvisning. Johanna och Daniel är det som letar. Huset ligger på Herting, jättefint var det, men jag tror det kommer sluta med att dom kommer bygga ett eget så dom får det precis som dom vill! Nu kom Amanda hem så vi ska äta, snart träning med, nu ska jag verkligen komma igång på riktigt och inte lata mig hela tiden.

Ha det bra :D

Sämst mat någonsin

Sitter i skolan nu, ska strax ha programering. Idag började jag inte förrän 12, men kom till skolan tidigare och åt mat. Eller mat och mat, idag tog dom faktiskt priset för sämst mat någonsin, inget gott alls bland maten och så kommer man till salladen så är det bara massor med konstiga röror.

Efter denna lektionen slutar jag för dagen, men jag måste väl hem och ta tag i historian med!

Skola

Nu sa jag åka till skolan, ser inte fram emot det. Vill bara gå och lägga mig i min säng igen och sova hela dagen föa jag är så trött så det finns inte! Men det finns inte så mycket att göra åt saken utan jag får vänta tills jag kommer hem;) Vi hörs antingen lite senare eller efter jag kommit hem från skolan!

Hemma!

Nu har jag kommit hem från träningen. Har precis duschat och sitter framför TV och äter risgrynsgröt som belv över från igår. Mums! Träningen idag var helt okej, det var mycket spel vilket alltid är roligt:) Jag fick några smällar (fast det är ju inte så ovanligt) på samma ställe och det gör väldigt ont just nu, men vi får hoppas att det går över snart. Nu ska jag bänka mig framför TV resten av kvällen så hörs vi imorgon! :)

Ha det bra så länge!

Ina inatt

Kom hem från Sara nyss åkte dit i eftermiddags efter jag vart hos Ina. Det var mycket kul hos Ina, kolla film och så. Alla måste se PS. I love you, det är den bästa film som någonsin gjorts.
Nu är det dags för fotbollsträning, hörs när jag kommer hem!


Kvällsmat

Nu ska jag slänga in bröd i ugnen, får hoppas jag inte bränner dom!?! Pappa kommer snart och amanda ska på träning så vi ska äta tidigare. Är helt slut efter att ha pluggat, ger upp nu och tar tag i det senare i veckan.
Tror inte det blir någon träning för min del idag, trött och har ont, känner mig lat men men.

Nej nu får jag ta och rappa på innan Amanda kommer hem och blir arg för att jag gjort fel eller något, jag lovar att jag kommer bränna allt, är sämst på att laga mat och baka ;)

New York

Jag fick nyss ett sms från kära syster och S-O, dom är ju i New York på bröllopsresa. Idag skulle dom gå hela dagen på Macy's i SoHo, får man bli avundsjuk? För er som inte vet innebär det sjukt mycket shopping! Vi får se om S-O orkar hela dagen, fast man vet ju aldrig, det kanske är Vickan som ger upp först.

Vi önskar iaf makarna Bengtsson(Hur konstigt låter inte det!?!) en trevlig dag medans vi får sitta och plugga... ;)






Jag dör!

Trodde inte det skulle vara så mycket att göra på historian, jag har inte ens börjat skriva än för måste samla ihop all fakta... tror jag dör snart! Fick nyss mail från svenskaläraren med om vad jag skulle ändra i det arbetet så nu har jag ganska mycket att göra.

Läste i tidningen innan om alla helgens matcher, alla förlorar ju! Eller alla man hejar på, bowling och fotboll... helt enkelt ingen bra helg på den fronten. Nästa helg har vi match uppehåll, det ska bli skönt!

Nu ska jag sätta igång och lådsts att jag lever på medeltiden ;)

Historia

Studiedag idag, vilket ägnas åt just studier för min del! Ska skriva en historiauppsats, eller vad man ska kalla det. Det är bara på två sidor men man ska få med massor om medeltiden och skriva vad som hände, hur det såg ut, hur det luktade och så. Men det är bättre att få det gjort så slipper man det senare i veckan.
Ska kanske träna lite bowling sen med, men jag har sjukt ont i axlarna sen igår, men det går nog över när jag kommer igång.

Jag hittade adressen till Tom's Diner i Seinfield, men har fortfarande inte hittat vad hummer restaurangen heter i How to lose a guy in 10 days. Någon som vet?

Amanda är hos Evelina och sover där, hon kommer nog hem snart, då ska jag sätta henne i arbete med att sortera alla mina papper ;)
 
Ha en bra dag, vi hörs senare

Bröllop

Sitter och kollar på bilder vi fick från Andrew som han tog på bröllopet, helt sjukt att det snart är en månad sedan, känns som igår. Bilderna är jättefina iaf, precis som dom som kvällens mästerfotograf Sofie tog. Hon tog bland annat den som är på vår header. Kanske kommer ladda upp lite bilder senare. Bröllopsparet är i New York på bröllopsresa och jag fick ett sms innan om att dom satt i central park och åt frukost, inte helt rättvist ;) Förresten, ingen som vet vad restaurangen heter där dom äter hummer i "How to loose a guy in ten days" eller den där dom i Seinfield alltid äter? 


Förlust på förlust

Säsongen började bra för oss, men nu går det utför igen. Två förluster idag och inget bra spel. Visserligen gick det bra i andra matchen, men fortfarande förlust. Vi får helt enkelt vänta och slå dom på hemmamatchen. Vi kom hem från Göteborg nu och det är pissväder, men ett litet plus är ju att det inte är någon skola imorgon :D

Nu ska vi snart äta risgrynsgröt! ;)

Lugn kväll ikväll!

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, två matcher imorgon. Först möter vi X-Calliburs B-lag och sen IFK Göteborgs B-lag. Båda matcherna är i Göteborg och första är klockan 10 vilket betyder att det blir till att gå upp tidigt!

Hoppas vi vinner, ni får hålla tummarna! ;)

RSS 2.0