Kväll.

Det blev ingen bowlingträning för mig :P istället åkte jag och mamma till mormor och morfar. så nu har jag receptet och allt som jag behöver! :)
Nu ska jag snart sova, är väldigt trött!

På lördag ska jag på tjejklassfest! :) ska bli mycket kul! :D
Ina, hoppas att du kan ha ett serious talk me din pappa idag, för dt hade varit så himla roligt! :D
Och nu är dt bestämt, Sandra kommer till mig på sportlovet! :D
Därför blir det en bild på henne! :D

Sandra Gustafsson


godnatt alla!
Amanda

JAAA!

hehe, idag är jag glad :D när jag kom hem från skolan frågade jag mamma fall jag kunde få ett allkort på friskis och svettis, och de fick jag! :D så nu jävlar ska jag börja träna!! både gå på gympapass och gymma :) detta kan bli riktigt kul :)
Imorgon är det dax för mig att välja till gymnasiet :) ska bli skönt att få det klart så man slipper gå runt och tänka på de hela tiden ;) och jag lääängtar verkligen till gymnasiet! Jag och Ina har bestämmt att vi ska praoa på varbergs BB i 3:an :) så vi får fråga dom i god tid så vi verkligen får den praoplatsen :) det skulle vara så otroligt kul! 5 veckor på BB :D

Nu ska jag plugga lite Tyska :) och sen tror jag att jag ska göra lite av bildläxan med:) sedan måste jag nog oxå ringa mormor för att kolla upp receptet till en maträtt som jag ska göra på hemkunskapen, eller kanske jag åker dit :P jag måste ringa min kära syster vickan också, haha de va helt plötsligt mycke jag skulle göra xD men aja, jag ska iallafall fråga henne om lite grejer :)

Ikväll blir det bowling! :):) Ingen friskis och svettis träning för mig idag för syster Johanna kunde inte :( men på torsdag ska jag på träning med Johanna och vickan och då får jag mitt Allkort oxå! längtar :)

ha de bra!

Eftersom matilda inte skriver några inlägg, tyckte jag att hon kunde visa sig på något annat sätt ;)


Masssa kramar!
Amanda

Hoppas att detta blir bra!

Hej!

Nu har jag kommit hem från ännu en skoldag och jag är jätte hungrig och jätte trött!! får ta något att äta snart ;)
Ikväll blir det bowlingträning, hoppas att jag orkar detta och blir piggare snart!
Nu kom jag på det, jag ska dricka kaffe sen! perfekt! då lär jag bli piggare ;)
Igår snackade Jag med Linda, våran studie-och-yrkes-vägledare, och nu tror jag att jag har bestämt mig! det har stått mellan Natur och barn och fritid de senaste dagarna men nu tror jag att det blir Barn och fritid :) Jag vill bli barnmorska, och känner att detta kan vara bra att gå då! + att jag har Bowling som specialidrott ;)
Hoppas att detta blir bra!! men det tror jag nog:) Jag kommer ju att gå med bästa Ina eftersom att hon oxå ska välja barn och fritid och då lär det ju bli bäst! ;)

Men nu ska jag äta något, gud vad det kurrar i magen ;)
ha det bäst!



Vi hörs när vi hörs! ;) haha, kram, Amanda

Fegis!!!

Ville bara säga att jag känner den mest fegaste person i världen!
Nu vet alla de!


/Amanda

Fredag :D

Nu har jag kommit hem från skolan (första helgen efter lovet) (Y),och har fikat, mycket gott! ;)
Och nu har man bänkat sig i soffan med datorn i knät, en chokladkartong framför sig och bästa Ina jämte sig! :D

kvart över 5 ska vi sticka ner till stan. Där ska vi möta Felicia Ahlström och Maria Alamine för vi ska först gå och käka tillsammans och sen ska vi gå på bio, Snabba Cash :) ska bli mycket roligt med en tjejkväll :)

och det jag tkr är bäst just nu är att nu när skolan har börjat så är Ina hemma på helgerna! super!! :D



Kram Amanda



Vänner, <3


Fredag

idag ska jag inte göra mkt! sitter bara här och gör inget vettigt ;) men vid 4 kommer Ina med tåget, hon ska sova här :D,, och ikv ska vi vara med nathalie, vad jag vet nu iaf :)

Eric, villl träffa dig ikv! <3

krama!!! :)
Amanda

Mormor och Morfar :)

Idag har man vart hos mormor och morfar och träffat släkten och ätit massa gott!:) kom precis hem därifrån. nu ska jag bara lata mig(som jag har gjort hela lovet) och sedan bär de av till första bowlingträning efter uppehållet :) måste komma igång nu känner jag;) har inte tränat på jättelänge... och till helgen är de match i allingsås så nu jävlar!! ;)

Efter bowlinträningen ska  jag kanske vara med Nathalie och Mickaa :)) när man tänker efter har jag vart väldigt mkt med Nathalie nu på jullovet, och det brukar ju vara så att om man umgås jättemkt med en person så kan man börja tröttna, men inte då! vi har lika kul varje gång och vi har kommit varandra jättenära och jag är jätteglad över det! :)

Jag saknar Eric!! (L)

Idag får det bli en bild på mig och Nathalie, (nathalie har gjort den) :)

Puss och kram, Amanda :)




(Y)

Eric Mårtensson!(L)

, Amanda

RSS 2.0