Onsdag

Ja, nu är det onsdag och halva lovet har nästan gått.... vill inte ens tänka på det! Nu ska jag titta på lite bra program som jag missat :P sedan blir det mammas goooda fiskgratäng! mums!
I eftermiddag ska jag vara med Elin :) det var ett tag sen nu.

Igår var jag, Matilda, mamma, moster Cin och kusin Ida på väla :)) det var mycket kul, hittade faktiskt mer än jag trodde för i varenda affär var det ju bara "fina" kläder, inte några vardagskläder;) Jag hittade tre linnen, en typ skinnjacka fast man har den inne, en tröja, en klänning till julafton och nyår osv. , ett par vantar :) älskar dom! och två koftor.


Massa goa Kramar, Amanda   :)



Elin!

Korpen

Vi vann idag på korpen med 10-2. Skönt med en vinst, äntligen!! :D Amanda var grym, själv sög jag XD Imorgon blir det shopping med mamma, Amanda, Ida och Cin :) Ska bli trevligt

Kramar Matilda

Bowling

Nu är vi hemma igen från släktträffen. Det var ganska mysigt, har blivit en ökning pga småbarnen som tillkommit det senaste året. Dom är så söta! Ikväll blir det lite bowling med kompisar, dom har fått för sig att dom ska vinna över mig, vilket inte är helt omöjligt, dels pga att jag måste använda hallkolt men också pga mitt dåliga psyke... inte alltid så bra! Men vi får hoppas på det bästa!

Nu ska vi snart äta
kramar Matilda


Släktkalas

Städingen är nu färdig! gick faktiskt ovanligt snabbt ;) Team work!

Nu åker vi på släktkalas, hörs senare!! ha de!

Amanda

Städnings dax!

Nu ska jag och Matilda städa våra rum ordentligt. det är bara att ta fram skurborsten och sätta igång!
I eftermiddag ska vi till farmor och farfar, det är släcktkalas.

Vi hörs!
Kramar, Amanda

Polisen

Ikväll ska alla vi tjejer som var med i någon av top hoes videorna på möte med polisen. Det är tjejerna med föräldrar så det lär bli en del eftersom vi är ca 40 tjejer samanlagt som har anmält. Eftersom vi är så många så ska vi träffas på folkets hus ikväll, vi får se hur det går.
Idag har jag och emma tränat hårt, helt mör i kroppen nu efteråt. Och igår kom Johanna och Daniel hem från Turkiet, äckligt bruna ;)

Nu ska jag äta
Kram Matilda

Min tur nu!

Nu är det också snart dax för mig att cykla, till "jobbet". Nu är det bara två dagar kvar på praon, det ska både bli skönt och tråkigt. Det är lite tråkigt att lämna för jag har ju redan hunnit bli "kär" i den affären! Det är förengångs skull kul att praoa ;) Men sen ska det ju också bli skönt för efter praon kommer LOV!!! det kan inte bli bättre :)

Kramkramkram, Amanda!

Dax att cykla!

Nu ska jag cykla till skolan, har en lektion matte idag ;) sen blir det kanske lite gym med emma om vi får plats!

Nu måste jag cykla så jag hinner!
Kram Matilda

GO' NATT

Nu har jag och Matilda varit och tränat. Matilda fick ont så vi fick sluta lite tidigare men träningen gick bra ändå!
Syster Johanna och Daniel kom till bowlingen och båda två var bruna så jag vet inte vad! det är sååå orättvist! De kom med adidas tröjor som dom hade köpt i Turkiet till oss. :D de va mycket fina!! Tack kära syster! :)

Nu är jag jätte trött och jag tror att jag ska gå och lägga mig snart! Sov gott allihopa!

vi hörs imorgon,
Kramar, Amanda



God natt!..

Marknad

Kom hem från stan nyss, jag och Amanda gick en sväng på marknaden och som vanligt var det inget mer än remmar och munkar att ha. Jag kan inte riktigt förstå varför folk står där, känns ju som om de flesta inte får sålt något ändå...
Skolan idag var bra, fick tillbaka biologiprovet och det gick riktigt bra, efter det hade vi svenska och jag och Filippa hade så jävla tråkigt, så vi knåpar ihop ett fint(?!?) litet sms och skickar ivg till lite folk, så ni som fick det, ta det inte seriöst ;) Fast jag tror dom flesta fattar det, haha vi skratta iaf! Sen sitter hon och snackar skit om alla bloggare i typ 10 minuter innan hon inser att jag har en, så alla som vill slå henne, det är fritt fram ;)
Ikväll blir det träning som vanligt, tränade lite styrka innan, nu är det först ungdomarna sen har vi egen träning, sååå trött!

Ha det bra,
Matilda

Sovmorgon

Imorse kände jag att jag verkligen behövde sova ut och det kändes rätt skönt att jag började 12 idag! Har tagit det lugnt hela dagen och nu sitter jag på programeringen och har inget att göra. Amanda är på Mello så jag ska nog gå och hälsa på henne sen.
I helgen har det blivit mycket emma och i fredags kollade vi på Crossroads med Julie, mysigt med massa minnen ;) I lördags blev det match och vi klådde skiten ur Team Kungsbacka och både jag och Amanda spelade bra :D
Igår spelade jag och Amanda korpenmatch, tyvärr förlorade vi med 7-5, men amanda förlora andraserien med bara 1 poäng och jag förlora tredje med 2 trots att båda fick bra resultat, lite snopet!

Ikväll blir det träning, men vi hörs imorgon!
Kramar Matilda


Mello

Idag börjar min prao! jag har prakik hela veckan och jag ska vara på Mello. :) Hoppas att det blir roligt! Roligare än på Blomsterlandet där jag var förra gången iallafall ;) Men nu ska jag cykla iväg, börjar klockan 10 och slutar idag klockan 16 :)

Vi hörs när jag kommer hem!

Många kramar, Amanda

Söndag

Igår hade jag väldigt kul! både på eftermiddagen och på kvällen. :) på eftermiddagen spelade vi match, och vi vann stort! 16-4, mycket bra spelat av alla! På kvällen var jag med Nathalie och vi hade väldigt roligt :)

Nu har jag varit uppe i en timme och har redan hunnit gå en låååång promenad!:D
snart blir maten färdig så då ska man äta någon ost-potatisgratäng och någon fläskfilé med något i, jag vet inte riktigt vad det är men det är något mamma har hittat ;) gott luktar det iallafall!
efter maten ska jag ner till Vickan och S-O, det blir väll mysigt som vanligt:) vet inte vad vi ska göra men jag fick ett sms från Vickan innan att deras chokadbollar som jag gjorde förra söndagen åt dom är slut. vet inte hur jag ska tolka det men dom väll antagligen att jag ska göra nya! ;) haha.

KRAM,

Amanda





älskade syster och spända S-O !! ;) haha,  Paret Bengtsson :))

Match

I eftermiddag har vi match mot Team Kungsbacka. Hemmamatch så vi hoppas på vinst såklart. Jag måste skynda mig och packa inför ikväll bara, ska hem till emma först med och lämna lite skivor, sen ska vi åka och laga mat ;)

Hörs efter matchen
Matilda

(H)Emma mys

Nu har jag och emma intagit Johannas lägenhet eftersom den jäveln slipper regn och får sola istället ;) Vi har varit duktiga och handlat mat till tjejerna som kommer imorgon en stund :) Sen har vi gjort massa läxa och softat ;) Nu väntar vi på Julie, ska äta, Sjukligt hungriga!! Thaimat blir det :)

Ikväll blir det lugnt, lite idol och film, är ju match imorgon!

Nu kom Julie :)

Ha det bäst, Matilda

Tyskaprov

Nu har jag precis haft tyskaprov. förhoppningsvis gick det bra, det kändes så iallafall ;) men vi får se hur det gick när jag får tillbaka det. 

det blev ett väldigt kort inlägg för ni ska jag gå och äta lunch!

Kramar, Amanda

Fredag!

Äntligen Fredag! det ska bli så skönt med helg!!

Imorgon har jag och matilda bowlingmatch, vi får hoppas att vi vinner denna gång ;) sedan på kvällen där ska jag vara med nathalie tror jag, roligt roligt :) Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, förhoppningsvis dyker det upp något snart!

Ha det bra denna underbara fredag,  ;D 

Amanda!

lung eftermiddag

Nu sitter jag här och gör ingenting, kanske inte låter som det roligaste men jag behöver verkligen vila mig för min kropp mår inte perfekt och jag är väldigt trött.

Idag kommer kära pappa hem och det är jag glad för, kan säga att jag saknat honom mycket! Han är ofta iväg och reser så man borde väll vara van att han inte är hemma, men jag saknar honom endå.

Nu känner jag lukten av mat:) det ska bli gott! Mamma har handlat idag så vi får se vad det är för nytt;)

Nej, nu får jag gå ner och hjälpa till känner jag.
massa kramisar,, Amanda







Film, Tårta!

Idag har jag varit i skolan och det har varit en mycket bra dag! först hade vi läsning och svenska. Efter det hade vi So och då kollade vi på filmen till boken "The body", filmen heter Stand by me. Den var mycket bra tycker jag, betydligt mycket bättre än boken! sedan åt vi lunch lite tidigare än vanligt eftersom vi skulle till tg och äta Tårta. Tårtan fick vi för att vi hade varit så duktiga och sopat skiten ur alla andra på fiidrottsdagen;) Man kan ju säg att Elin, Malin, Lukas och Emil gjorde allt för de kom ungefär 1,2 eller 3 i varje gren :) Alla andra i klassen var förståss jätteduktiga dom med, alla gjorde en bra insatts! Sista lektionen för dagen hade vi efter tårtan och det var Hemkuskap som jag alltit tycker är roligt! Vi gjorde Wraps (Stavning???), smakade som tacos tyckte jag. :)

kramar, Amanda







En mycket trött Amanda som ska cykla till skolan...  ;)

Hemma

Igår hade jag ju som sagt Biologiprov, vilket inte var alls lika svårt som jag hade föreställt mig! På kvällen blev det lite träning, sen True Blood, alla måste kolla på det programmet, man blir helt besatt! Sjukt chockerande när man ser Bill krypa upp från marken. Ni som inte börjat kolla, gör det nu!
Idag var det en kort dag i skolan, två timmar matte och sen var jag i stan med Emmapemma :D Det blir en Emma helg denna helgen med :) sjukt roligt!
Men nu ska jag titta på ensam mamma söker, missade det denna veckan :( Måste ta igen haha ;)

Hörs efter mitt möte ikväll, om jag inte är helt död!
Matilda

 

NO

Nu har jag NO, vi pratar om Energi - källor och hur vi får el. Det är inte så jobbigt att lyssna på men jag har så satans ont i huvudet så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag vet inte vad det är med mig men de senaste dagarna har jag haft jätteont i huvudet, det går inte bort! Det hjälper inte heller att knarka huvudverkstabletter som jag nu har gjort de senaste dagarna;) visst, det hjälper kanske en timme eller så men det kommer tillbaka lika snabbt som den gick bort"/

Efter denna lektion ska jag ha idrott och sedan slutar jag :)

Det blir kanske att jag sticker till Nathalie efter skolan men jag vet inte ännu, måste ringa mamma efter denna lektionen. Hon slutar nämligen ett och denna lektion slutar också klockan ett så jag får passa på då :) Ikväll blir det till att träna bowling, Matilda ville ha hjälp med att träna småttingarna innan vår träning så jag får väll vara snäll och hjälpa henne med det :P Jag hoppas att jag klarar av att träna idag med min huvudverk för jag behöver vekligen träna! är inne i en svacka och det är inget jag vill vara i länge till!


ha det bra så länge,,

många kramar, Amanda

Träning

Tydligen kom jag på 20e plats i helgen och 16 gick vidare, lite bättre iaf ;) Igår spelade vi korpen, 6-6 blev det tyvärr, vi borde vunnit... mitt i allt gick banorna sönder och vi fick byta, men det funkade bra ändå!
Idag har det varit skola som vanligt, ganska lugn dag, sen var jag och Anaëlle i stan en sväng, mysigt :D Nu är det dags för bowling som vanligt, jag orkar inte idag för jag är helt slut pch måste plugga, men när man väl kör igång glömmer man det.
Imorgon åker kära syster, Johanna, till turkiet, ORÄTTVIST!!! Men man får vara glad för hennes skull trots att vi får frysa i höstkylan, kan vara den tråkigaste och gråaste tiden på året!

Måste rusa, Hörs snart
Matilda

Skola

I helgen lyckades jag med mitt mål, jag tappade inget när jag serverade :D Det var riktigt trevligt och eftetråt drog vi alla till en fest i Heberg och sen blev det Edde! Blev väldigt sent så har inte hunnit vila, mycket pluggande har det inte heller blivit. Får ta nya tag nu så jag kan ta det lugnt i helgen.

På tävlingen gick det också riktigt bra, blev 23a på 1246 poäng, gick nästan till final, men det var mixade klasser, både herrar och damer. Så jag är nöjd :D

Nu ska jag ha prov...

Önska mig lycka till!
Matilda

Duktiga!

Igår var jag med Ina, Nathalie, Elin och Ingo:) det var allt kul!


Nu har jag och ina varit duktiga! vi har ätit en rejäl frukost och så har vi vart ute och gått! mycket duktigt om jag får säga det själv;)

kramkram, Amanda!

Hemma

Nu har vi kommit hem från Göteborg! det gick bra för oss båda, Jag fick 1199 och Matilda fick 1245. Jag  gick dock inte vidare till final men Matilda kanske går vidare! det beror på hur det går för alla andra som också ska spela, men vi får hoppas att hon går vidare:)

Nu ska jag snart gå in i duschen, känner att det behövs! senare kommer Ina och vi ska käka Tacos, gott! Vet inte vad vi ska göra sen, troligen sticker vi ut men vet inte;)

Ha de bra, för det ska jag! :D

/ Amanda

Nu åker vi!

Nu åker vi  till Göteborg! Önska oss lycka till!
vi hörs när vi kommit hem:)

Kramar,
Amanda och Matilda

Hahaha

En helt vanlig dag hos familjen Ivarsson då... ;)





Matilda är ju då lite speciell... och man smittas ibland av det, haha  ;)




/Amanda

Tävling och servering

Imorgon ska vi till Göteborg och spela en tävling så önska oss lycka till :D

Sen kan Matilda behöva ett litet lycka till då hon ska servera på en fest på kvällen och alla som känner henne vet ju hur klantig hon är... ;)

Flickan som lekte med elden!

Som sagt har mitt uppdaterande varit under all kritik denna veckan, men jag ska verkligen försöka bli bättre! I veckan har jag haft fullt upp med allt möjligt, det har varit många träningar, mycket plugg och mycket roligt som har hänt. Igår var jag hos polisen och pratade om Tophoes videorna, helt ärligt, varför har dom gjort dessa? Ni som har sett dom vet att det som står där inte är helt snällt och det mesta är dessutom falskt, men eftersom vissa påstår att några av texterna stämmer tror ju alla att allt stämmer. Är det inte lite omoget att lägga ner massa tid på att såra folk och förstöra för dem, dessutom har de flesta av tjejerna som är med i filmerna varit kompisar med killarna, men jag är rätt säker på att jag inte är ensam om att kolla åt ett annat håll när jag ser dem! Själv är jag med i 4an, inte helt kul, men inget att göra åt, många av mina komisar är också med, men jag tror att när denna filmen kom ut hade fok lite mer distans till dem och det togs ionte riktigt lika hårt som de första, även fast det var grovare språk...
På kvällen igår vi på Grand, vilket ifs inte var helt lyckat, men vi hade kul innan vi drog in dit iaf. När vi var inne på grand kändes det som om vi hade kommit till ett lågstadiedisko, iaf om man kollar på dansgolvet, banden var grymma och så, men i den lilla delen där det var dans var det inte fullt så roligt. Folk knödde och gjorde "dansringar" där fok gick in en och en, dessutom började alla slåss och sånt... inte så kul!
Idag hade jag träning klockan 8, sen var det dags för skola, fick tillbaka onsdagens fysikprov och det gick bra, sen hade vi idrott, sjukt jobbigt styrkepass sist hade vi biologi, det var en förberedelselektion inför provet på onsdag, men lektionen fick avbrytas för någon hade satt igång brandlarmet för andra dagen i rad, där rök 10 000 kronor på inget alls....
Ikväll blir det Flickan som lekte med elden i halmstad och innan det ska vi ut och äta, mysigt!

Hörs strax igen ;)



lata jävlar!

Nu har vi varit vädigt dåliga på att uppdatera! men snart kommer ett inlägg från Matilda, hon har haft så mycket att göra så nu klagar hon och säger att hon får uppdatera medans hon sitter på toa!
hmmmm, alla är vi inte lika... ;)

nu ska vi få beked om fall vi ska kolla på bio ikväll, svaret får ni i matildas inlägg!

Kram, amanda

Skolaa, igeen...

nu sitter jag och ska ha svenska, jag kan säga för engångs skull att det inte är så jobbigt för vi ska bara läsa. vi har fått varsin bok som vi ska läsa och jag har fått Ondskan. Den är helt ok!

Idag ska jag inte göra något speciellt, det kanske blir att träna bowling igen... har tränat nu varenda kväll denna veckan! man blir jävligt trött men det är roligt:) och ju mer man tränar desto bättre blir man;) på lördag ska jag och matilda upp till göteborg och spela en tävling:) jag vet inte vad den heter, jag vet bara att vi ska tävla:P

Jag är väldigt glad, för jag är äntligen färdig med min engelska uppgift! blev färdig igår:)

I veckan har jag vart med ina såklart, vi har varit duktiga och har gjort engelska tillsammans! jag har också umgåtts med Nathalie:)


ha det bra tills vi uppdaterar nästa gång och det blir snart för det har varit VÄLDIGT dåligt med det nu!

kramar Amanda! :)





Jag och ina, kännde för att läägga upp lite bilder:)

jag och ina:) kände för att lägga upp lite bilder;)





jag och nathalie:)


jag och nathalie:)

Måndag igen

I helgen har jag varit riktigt dålig på att uppdatera! I lördags var vi hos Johanna, sen skulle vi dra till Felix, vissa cylkade, men jag, Julie och Emma väntade på sjuts och skulle möta upp dom andra. Fast det var bara det att dom kom aldrig eller vi v'ntade väldigt länge så folk blev rätt sura, förlåt för det, det var inte mycket vi kunde göra åt saken, men jag hoppasalla hade trevligt resten av kvällen :D
Igår följde jag och Amanda med Johanna och kollade på Vinberg mot Kungsbacka i Kungsbacka, det var sista matchen för säsonge och dom vann vilket var väldigt skoj :D Det är ju alltid skönt att vinna sista matchen ;)
På kvällen blev det fifa med Emma, Rille och Angel, och jag vet att jag är sämst men lite ditig har jag allt blivit, vad dom än säger!! Haha
Idag var det riktigt jobbigt att gå upp ur sängen, man ville bara ligga kvar och dum som ja är försover jag ju ig, men hann ändå. Jag och Amanda kom nyss hem och sen blir det nog lite bowling, måste plugga fysik med :/ tråååååkigt..

Hoppas alla haft en bra helg! :)
Kram Matilda

Tyska, Svenska, sluta:D

Nu har vi tyska! Inte det roligaste men vi slutar snart så det är helt ok;) efter tyskan har vi svenska och efter det slutar vi för dagen! Sedan ska jag till ina, vet inte vad vi ska göra för det blir inte så länge eftersom jag ska möta Matilda klockan 4. Hon ska skjutsa mig hem på cykeln för min skit cykel går sönder hela tin! :( vi kanske ska träna bowling ikväll men jag vet inte, får se vad vi gör:) min fotboll är slut nu för säsongen och det är riktigt skönt tycker jag, behöver lägga mer tid åt bowlingen nu och åt skolan såklart! men nu får jag sluta skriva, ha det så bra!:)


Kramar Amanda

Till Johanna

Vi hittade inget kul ikväll så det blir att vi samlas några tjejer i Johannas lägenhet, syster var snäll och lånade ut den till oss :D vi ska nog dra vidare senare, får se vad vi hittar på för kul. Jag ska fira både att vi vann idag och att jag vann över Robin i ett vad om vem som skulle få mest, fast det var nog mest tur att jag vann, han spelar ju bättre än mig annars! Men lite tur ska man ha :) Nu sitter jag och väntar på Emma, vi ska åka ihop för det regnar ju så hemskt mycket :( Dags att packa lite saker, bilder kommer förmodligen imorgon, vi är lite lata idag ;)

Ha en kul kväll/ Matilda

Bowlingmatch

Idag mötte vi BK Wicki och vi vann med 15-5 :D För oss gick det bra idag, Amanda var trea i laget med 701 och jag var bäst för en gångs skull med 775, riktigt bra för min del! En vinst var inte heller helt fel speciellt med tanke på att Wicki låg etta i serien innan :D Så bra jobbat BK Vågen!!
Ikväll verkar det inte hända något kul alls, men vi får hoppas på det bästa. Önskar bara att det tråkiga vädret försvann, nu är det verkligen höst...
Vi var i stan innan idag, blev ett par nya byxor och lite smått för mig, Amanda fick två par byxor också :) Hpon får visa dem senare ;) Johanna mötte upp oss i stan också och med sig hade hon lilla Lillie, väldigt mysigt! De var också del av vår stora hejarklack på bowlingen tillsammans med mamma, mormor och morfar ;)

Nu ringde Julie, vi ska planera kvällen, hörs sen!
Kram Matilda

Vant mig!

Glömde skriva att jag nu har vant mig vid min frisyr och nu kan jag inte förstå varför jag hade sånt tråkigt hår inna. Varje gång jag går till frisören brukar jag göra något nytt, men de senaste gångerna har jag bara låtit det vara eftersom jag skulle spara till bröllopet, ville ju sätta upp håret! Men aldrig igen ;)

Nu måste jag jobba haha

Styrketräning

Hade idrott innan, styrketräning! Just nu sitter jag på biologin, slutar snart, äntligen helg :D Imorgon har jag match så det blir en lugn kväll ikväll, ska träffa Emma var det tänkt!

Hörs när jag kommer hem :)
Kramar Matilda

Idol

Om en timme börjar idol, man blir helt beroende av det! Man jag kommer inte ihåg någon mer än tove som ska sjunga ikväll och hon thailändaren som inte kunde svenska ;) Men det ger sig snart, nu ska jag gå och ockupera soffan iaf!

Någon som såg true blood igår förresten? Sjukt bra :D

Vi hörs imorgon...
Kram Matilda

Nyfrissad

Idag hade jag bara en lektion, skönt :D Cyklade direkt till frisören och färgade håret. Jag visste att det skulle bli ljusare men inte att det skulle bli såhär ljust, fast jag tror jag gillar det! Har gått och kollat mig i allt som man kan spegla sig i sen jag kom hem ;) städade rummet med, särskillt spegeln XD haha men imorgon är jag nog van! Ikväll ska jag bara slappa och plugga lite kanske, fysikprov :( Här kommer en bild!



Vad tycker ni?

Kram Matilda

RSS 2.0